plaatsing-pelletketel

Plaatsing, service en onderhoud

De medewerkers van Houtenbos Energie hebben gedegen kennis over de werking en plaatsing van een pelletketel. Deze kennis wordt door middel van trainingen en cursussen bijgehouden zodat de laatste technieken gebruikt kunnen worden.

Het installeren en plaatsen van een pelletketel zal door ons worden gedaan. Aan het eind van de dag zullen wij de ketel inregelen, zodat u er meteen gebruik van kunt maken.
Als u een ÖkoFEN pelletketel heeft aangeschaft dan kunnen wij ook altijd service op afstand verlenen.

  • Gemiddeld één keer per jaar heeft een pelletketel onderhoud nodig. Tijdens dit onderhoud zal de pelletketel schoongemaakt worden en alle onderdelen gecontroleerd worden. Wij zullen u op de hoogte stellen wanneer het nodig is.

  • Onze kennis wordt door middel van trainingen en cursussen bijgehouden zodat de laatste technieken gebruikt kunnen worden.

Houtenbos Energie denkt graag met u mee. Wij plannen eerst een afspraak in om de specifieke situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een passend voorstel voor een pelletketel doen.

Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.