pelletketel-laten-installeren

Onze merken

Op dit moment leveren wij pelletketels van de merken ÖkoFEN en BlueBurn. Deze merken zorgen voor het hoogste rendement en zijn daardoor het meest energiebesparend in combinatie met het hoogste comfort.

ÖkoFEN

ÖkoFEN is een toonaangevende fabrikant van pelletketels afkomstig uit Oostenrijk. Door gebruik van nieuwe technieken produceren zij pelletketels met een hoog rendement en lagere stookkosten. Ook bieden zij de schoonste pelletketels die te verkrijgen zijn, met hun condensatietechniek waardoor er geen uitstoot van fijnstof meer is.

Ook heeft ÖkoFEN als pionieer de veiligheid voorop staan; zij hebben een feilloos dubbel beveiligingsmechanisme ontwikkeld, waardoor brandgevaar uitgesloten is.

De pelletketels die ÖkoFEN maakt zijn voor alle woningen geschikt, van nieuwbouw tot bestaande woningen en grote systemen tot systemen voor eengezinswoningen. Ook bieden zij zonneboiler-systemen en ander toebehoren zoals buffervaten, voorraadsystemen en aansturingen. Daarnaast heeft ÖkoFEN een bedieningssysteem ontwikkeld, de ÖkoFEN Touch. Dit bedieningssysteem organiseert uw volledige energiesysteem.

Ook bieden zij zonneboiler-systemen.

Blueburn

BlueBurn is een ander betrouwbaar en betaalbaar merk uit Oostenrijk. Deze fabrikant heeft een meer degelijke en simpele, maar volledig veilige, pelletketel ontwikkeld. Door gebruik te maken van de laatste technologieën behaalt de BlueBurn een optimaal rendement. In de BlueBurn pelletketel wordt ook gebruik gemaakt van het feilloze verbrandingssysteem van ÖkoFEN.

Houtenbos Energie denkt graag met u mee. Wij plannen eerst een afspraak in om de specifieke situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een passend voorstel voor een pelletketel doen.

Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.