dennis-en-renee-houtenbos

Houtenbos Energie

Wij, Dennis en Renée Houtenbos, vinden het belangrijk om duurzaam te stoken,
niet afhankelijk te zijn van de (stijgende) gasprijzen maar ons huis wel aangenaam te verwarmen, kortom bewust te verbruiken maar op een comfortabele manier.

Na 10 jaar lang succesvol Houtenbos Installatie te runnen, breiden wij onze werkzaamheden uit. Omdat wij er aan bij willen dragen dat duurzaam stoken meer regel dan uitzondering wordt en ons enthousiasme en kennis voor de pelletketels over willen brengen, zijn wij per 2017 een dealership gestart voor biomassaketels/pelletketels onder de naam Houtenbos Energie.

  • Houtenbos Energie richt zich op de aanschaf, installatie en het onderhoud van pelletketels. Omdat wij op deze manier nauw betrokken zijn bij het gehele proces kunnen wij de service leveren waar we achter staan.

Werkregio

Houtenbos Energie is werkzaam in de gehele regio Noord-Holland. Ons bedrijf is gevestigd in Bergen NH en wij zijn zowel in onze directe omgeving (Alkmaar, Heiloo, Egmond, Schoorl, etc.) als iets verder in de regio (Den Helder, Haarlem, Amsterdam, etc) te vinden.

Voor alle locaties geldt dat wij, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, eerst een afspraak plannen om zo een goed beeld van uw wensen te krijgen en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken. Hierop volgend doet Houtenbos Energie u een vrijblijvend advies.

okofen-pellematic_condens

Alleen hoge kwaliteit

De pelletketels die Houtenbos Energie aanbiedt en plaatst zijn van hoge kwaliteit, wij leveren alleen pelletketels die volgens ons aan alle gestelde voorwaarden voldoen en zo het hoogste rendement en de grootste besparing opleveren.

Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.

Wilt u eens een pelletketel in werking zien, dan kunnen wij dit uiteraard ook regelen!

Houtenbos Energie denkt graag met u mee. Wij plannen eerst een afspraak in om de specifieke situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een passend voorstel voor een pelletketel doen.

Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.