oekofen_pellesol_zonnecollector

ÖkoFEN Pellesol Zonnecollectoren

De zonnecollector Pellesol wordt aangesloten aan het buffervat. Doordat zonne-energie het buffervat verwarmt hoeft uw pelletketel minder te stoken om tot de juiste warmte te komen.

Flexibele zonne-installaties

U kunt kiezen voor opdak– of indak montage – ÖkoFEN biedt beide varianten aan in een aantrekkelijk design en met de hoogste kwaliteit.

Bij de collectoren zitten op elkaar afgestemde montageonderdelen. Deze toebehoren zijn gemaakt van aluminium en RVS en zorgen voor een gemakkelijke en robuuste montage voor de verschillende in- en opbouwsituaties.

Besparen met zonne-energie

Gebruik de gratis zonne-energie en verminder zo uw energierekening nog meer.

Tijdens de zomermaanden en op zonovergoten dagen kan u met zonne-energie uw warmwaterbehoefte en eventueel een deel van de verwarming voorzien via de zon.

Houtenbos Energie denkt graag met u mee. Wij plannen eerst een afspraak in om de specifieke situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een passend voorstel voor een pelletketel doen.

Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.