ÖkoFEN Pellematic Compact
(9 tot 12 kW)

De nieuwe Pellematic Compact pelletketel past in elke hoek en dus in elke stookruimte. Door een verbeterde verbrandingstechniek is deze pelletketel nog efficiënter. De ketel kan bediend worden door de geïntegreerde Pelletronic Touch, een overzichtelijk en grafisch display.

oekofen_pellematic_compact_pelletketel
oekofen_pellematic-pelletketel

ÖkoFEN Pellematic
(10 tot 224 kW)

Met de Pellematic OkoFEN pelletketel kiest u de klassieker die duurzaam, comfortabel en zuinig is. Door zijn modulaire systeem is het vermogen aanpasbaar wanneer de woning wordt uitgebreid of als er isolatiewerkzaamheden zijn verricht. Door middel van een cascadeschakeling is het mogelijk 4 ketels parallel te laten draaien. Deze schakeling is ideaal voor grotere ruimtes of panden, maar ook voor een camping, bedrijfspand, boerderij, etc.

ÖkoFEN Pellematic Condens
(10 tot 18 kW)

Met de Pellematic Condens pelletketel levert ÖkoFEN een kleine ketel die voor elk huishouden mogelijk is. De ketel is zeer compact (72×73 cm) en kan zonder buffervat hoge en lage temperaturen verwarmen. De ketel is condenserend, geschikt voor alle verwarmingssystemen en haalt een recordrendement tot 107,3%.

ÖkoFEN Pellematic Condens_e
(WKK met houtpellets max 13 kW)

Met de Pellematic Condens_e pelletketel levert ÖkoFEN zijn bestaande Pellematic Condens pelletketel maar dan uitgerust met een Stirlingmotor die elektriciteit opwekt.

okofen-pellematic_condens-pelletketel
oekofen_pellematic_smartxs_pelletketel

ÖkoFEN Pellematic Smart XS
(10 tot 18 kW)

Met de Pellematic Smart XS pelletketel heeft ÖkoFEN de meest compacte combi pelletketel in zijn klasse. Op slechts 0.9m2 oppervlakte is dit model te plaatsen, met behoud van het 4-in-1 principe (pelletketel, productie van warm water, CV-pompgroep en optioneel zonne-verwarming). Deze pelletketel werkt zowel voor radiatoren als met vloerverwarming.

ÖkoFEN Pellematic Smart
(4 tot 14 kW)

De Pellemattic Smart Okofen pelletketel, is tevens een condenserend toestel met pelletbrander en buffervat geïntegreerd op een oppervlakte van slechts 1.5m2. Deze ketel is speciaal ontwikkeld voor laag-energie woningen en passiefbouw.

ÖkoFEN Pellematic Smart_e 0.6
(WKK met houtpellets max 13 kW)

Deze ketel is gelijk aan de Pellematic Smart pelletketel maar uitgerust met een Stirlingmotor welke elektriciteit opwekt wanneer u warmte vraagt.

oekofen_pellematic_smart
okofen-pellematic-air

ÖkoFEN Pellematic Air

De Pellematic Air ÖkoFEN pelletketel levert warme lucht en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld opslaghallen, kleine werkplaatsen en ateliers.

Houtenbos Energie denkt graag met u mee. Wij plannen eerst een afspraak in om de specifieke situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een passend voorstel voor een pelletketel doen.

Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.