Wetering 12
1862 HS
Bergen N.H.

06 17 40 53 19

Houtenbos Energie verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Indien u wilt weten welke en hoe wij persoonsgegevens gebruiken, lees dan a.u.b. ons Privacybeleid

Contact Houtenbos Energie

    Werkregio

    Houtenbos Energie is werkzaam in de gehele regio Noord-Holland. Ons bedrijf is gevestigd in Bergen NH en wij zijn zowel in onze directe omgeving (Alkmaar, Heiloo, Egmond, Schoorl, etc.) als iets verder in de regio (Den Helder, Haarlem, Amsterdam, etc) te vinden.

    Voor alle locaties geldt dat wij, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, eerst een afspraak plannen om zo een goed beeld van uw wensen te krijgen en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken. Hierop volgend doet Houtenbos Energie u een vrijblijvend advies.

    Houtenbos Energie denkt graag met u mee. Wij plannen eerst een afspraak in om de specifieke situatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij u vervolgens een passend voorstel voor een pelletketel doen.

    Houtenbos Energie zal, naast de aanschaf en installatie, ook jaarlijks het onderhoud van uw pelletketel leveren. Daarom kunt u rekenen op een continue en hoogwaardige service en altijd één centraal aanspreekpunt.